360 Magazine | Amsterdam

De redactie van 360 attendeert u graag op een aantal buitenlandse non-fictieboeken die in het Nederlands zijn vertaald. De auteurs, goede bekenden van 360, kunt u eerder zijn tegengekomen op de pagina’s van ons magazine. Vandaar. Dankzij een samenwerking met Veen Media kunt deze boeken nu heel eenvoudig bestellen op veenmedia.nl/360magazine.

Verslag uit hel Aleppo


Als freelance-oorlogscorrespondent 
verslaat Francesca Borri maandenlang 
de slag om Aleppo. Collega-freelancers vertrekken naar nieuwe brandhaarden, maar Borri, de enige vrouw ter plaatse, blijft. 
Er is nog genoeg te vertellen over de alledaagse werkelijkheid in de hel van Aleppo.

Dit dagboek is een beklemmend verslag van haar dagelijks leven aan het front, 
de druk van de concurrentie tussen 
correspondenten en haar positie als vrouw te midden van dit alles.

Onze vrouw in Aleppo – Francesca Borri
De Geus € 18,99

De nieuwe Zadie Smith

Zadie Smith (1975) is een van de grootste 
en invloedrijkste schrijfsters van haar generatie. Ze schrijft regelmatig voor The New Yorker en heeft inmiddels een indrukwekkend oeuvre op haar naam staan.

Gloednieuw is Swing Time, een verhaal over twee meisjes die naar elkaar toetrekken door een vergelijkbare achtergrond, maar uiteindelijk totaal verschillende levens tegemoet gaan. De roman speelt met moderne maatschappelijke thema’s en zal goed vallen bij liefhebbers van Americanah van Chimamanda Ngozi Adichie.

Swing Time – Zadie Smith
Prometheus, Fictie € 19,95

Eerste biografie Erdogan


De Franse Turkijekenners Nicolas Cheviron en Jean-François Pérouse achterhalen de realiteit van de zeemanszoon die een hoofdrolspeler op het wereldtoneel werd. De auteurs, die al bijna twintig jaar de opkomst van Erdogan volgen, schreven de eerste grote biografie van de man die, met name sinds de mislukte staatsgreep van juli 2016, door de wereld met argusogen wordt bekeken. Het is een helder portret van een ongrijpbaar en omstreden politicus.

Erdogan. Nieuwe vader van Turkije? – Nicolas Cheviron & Jean-François Pérouse
Prometheus € 35,00

Unieke politieke carrière 


In editie 83 besteedde 360 uitgebreid aandacht aan Bernie Sanders, een opmerkelijk politicus die het Hillary Clinton destijds steeds moeilijker maakte in de peilingen voor het kandidaat-presidentschap.

Zijn hele leven vocht Sanders hard tegen het bestaande politieke etablissement. Hij 
startte een succesvolle politieke beweging 
in zijn thuisstaat Vermont en veroverde een zetel in het Huis van Afgevaardigden. In dit boek geeft hij interessante inzichten in een politieke carrière die in vele opzichten uniek is voor Amerikaanse begrippen.

Feel the Bern! – Bernie Sanders
Lebowksi € 19,99

>> Lees hier het artikel over Bernie Sanders uit editie 83 terug.

HOE WERKT HET?

Bestel nu op: veenmedia.nl/360magazine

Bent u abonnee van 360? Dan betaalt u geen verzendkosten. 
U kunt gebruikmaken van de code die u hebt ontvangen in onze nieuwsbrief.

Ontvangt u de nieuwsbrief niet, maar bent u wel abonnee? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Bestelt u een boek waarover eerder is geschreven in 360? Stuur een e-mail naar [email protected] en u ontvangt het betreffende nummer gratis digitaal.